Hej!

Visst är jag tråkig som skriver lite här men jag hinner knappt! Det har varit en magisk helg, efter att ha jobbat i fredags till femsnåret blev det lite mat och sådant på kvällen, bland annat tacos. Skönt som det var blev det inget jobb i lördags, och det var extra skönt för jag hade ändå behövt dra vid 11 för jag skulle till Örenäs och fotas...trodde jag.

Jag fattar inte att jag inte fattade och att jag fattade sist av alla, men så är det ju jag. Champagnen...."endast kaffekoppar-servis på bordet", tårta i kylen osv osv...

När vi kom till Örenäs, så stod vi och väntade på fotografen - trodde jag och de flesta andra av min och min mors sambos familj, förutom dem två själv. Morsan o hennes sambo... då kom två goda vänner också och jag kläcker ut mig

"där kommer ju dem", precis som det vore något jävla sammanträffande. Sen kom vigselförättaren från Landskrona Kommun också. Nu fattade jag... när morsan mottog en blolmbukett. De skulle gifta sig ;). Och ja jag fattade sist av alla!

Precis innan vi åkte till Örenäs på dagen sa jag : "stå inte som ni vore ogifta", när jag fotade dem. DEt var dem ju kom jag på, men de anade att jag fått dem på spåret, men ICKE!  jag hade inte en aning.

Kul i alla fall och ett stort grattis till det nya paret eller nya och nya, nygifta! Morsan med nytt efternamn och hennes sambo med samma. :).

I övrigt kom jag precis hem från jobbet ,ska sova, ska jobba igen kl 14.45.

Har ni inte fattat nu får ni skylla er själva!
´
Er flummiga Holm.

Ledig i går, ledig i morgon, ledig i överövermorgon, ledig i förrförrgår

LIte varannandagstempo på jobbet för tillfället. Jag hoppas inte att det håller på så här hela sommarne, då jag inte har fastlön utan jobbar på timmarna så klart. Det är bara så att säsongen måste komma igång lite. Ledig i morgon men sen kör vi igen på fredag morgon o lördag också "förhoppningsvis". :)

Pengar > ledighet?

Eller

Pengar < Ledighet > pengar?


eller

Ledighet > pengar


Självklart är

Pengar och Ledighet > allt, men så bra kan vi inte ha det när man e student :).

Sömnlöst myggbeten ärtarbetare

Jäkla skum natt! Kunde inte somna eftersom jag gick upp sent så klart dagen innan och i natt blev det nog ungefär två timmars sömn. Aja, klarade jobbet galant som vanligt. Försökte verkligen somna dock, det var asvarmt så jag öppnade dörren och då kom det en drös insekter i stället och jag gillar inte det riktigt, hehe.

I alla fall blev det ingen körning i morgon så jag får jobba på ärterna först på onsdag igen.

Det är sanslöst, men om det blir körning på söndag jobbar jag kväll vilket betyder att jag skulle missa EM-finalen. Jag har bara missat Turkiet - Kroatien av de matcher som spelat hittills. Vore ju trist om den 2a matchen jag mi ssar av 31 st är finalen. Men, money !

Ni får ursäkta..

..ineffektiviteten på denna blogg för tillfället, men jag har fullt upp med jobb och vila nu några veckor framöver så det kommer inte bli alldeles för mycket skrivande. Men jag ska försöka skriva så ofta som möjligt. Hade en trevlig midsommar med mina vänner och i dag laddar jag för morgondagens jobb. Börjar 06.15  hela veckan, även på lördag antagligen så det blir slitsamt men lönsamt.

Thomas Voeckler fyller 29 år i dag, en för mig mycket omtyckt fransk cyklist.

Samtidigt läser jag på Eurosport att Boonen testats positiv för kokain, en av de bästa cyklisterna i fjol. Blir ingen Tour de France för honom som det ser ut f.t.

I dag är det den 19:e juni och det ger jag fan i...

....eftersom jag är så förbannat trött. Har jobbat min första dag den här sommaren. Har sommarjobb på Findus ute i Bjuv, och det är fint. Heja ärtsäsongen! Började 06 i morse, gick upp kl 5 och var hemma halv 6, så jag känner mig faktiskt ganska mör nu. Dock ledig till måndag morgon...!

I dag är det den 19:e juni och det ger jag fan i...

....eftersom jag är så förbannat trött. Har jobbat min första dag den här sommaren. Har sommarjobb på Findus ute i Bjuv, och det är fint. Heja ärtsäsongen! Började 06 i morse, gick upp kl 5 och var hemma halv 6, så jag känner mig faktiskt ganska mör nu. Dock ledig till måndag morgon...!

I dag är det den 18:e juni...

...som inte bara är min Mormos födelsedag, grattis!, utan även Seychellernas nationdaldag. En annan som fyller år i dag är en av mina favoriter, Magnus Uggla, som blir 54 år. Även mr Paul McCartney fyller år i dag men blir snäppet äldre, 66 år blir han.


I dag är det den 17:e juni...

...vilket betyder att det är Islands nationaldag eftersom det är exakt 64 år sedan Danmark erkände dem som självständiga. Dessutom kan vi gratulera Tom Cruise och Kate Holmes på deras tre årsdag (om de fortfarande är gifta, kändisliv är inte min grej). Eddie Meduza skulle fyllt 60 år i dag, men gick bort för åtta år sedan i en hjärtinfrakt. Den svenske kungen Karl den tolfte skulle fyllt 326 år ifall han levt i dag, men gick bort redan år 1718. Vem blir 326 år? Ingen. Precis. Men grattis ändå!

Laddar för hösten

Det är just vad jag gör, det låter bra så. Har lunchat med min gode vän mrpizza i dag och vi käkade kebab. Hade en trevlig krogrunda med Patrik i lördags. Vi besökte 3-4 krogar, det var kul.Vet egentligen inte vad jag skriva mer än att det är ganska lugnt och dåligt väder för tillfället. Får hoppas på bättre på båda parterna så småningom.

I dag är det den 16:e juni...

...vilket betyder att det är exakt 45 år sedan den första kvinnan var i rymden, ryske Valentina Teresjkova.

I dag är det den 15:e juni...

...vilket innebär att det är exakt sju år sedan kravallerna i Göteborg i samband med EU-toppmötet som ägde rum då. Ett år senare fastslog Amerikanska kongressresolutionen 269 att Antonio Meucci är den officiella uppfinnaren av telefonen. Nåväl, så är det också tio år sedan Jokkmokks-Jocke avled.

Dessutom der deutscher Affe Oliver Kahn fyller år i dag. 39 år! Rågammal!

Hemma i Helsingborg

Kom stabilt hem till Helsingborg i morgon. Delade plan till Arlanda med såväl Hans Chrunak som Mikael Renberg. Vilket sammanträffande! Inte sant? Nå väl, så är det skönt att vara hemma och jag jagar fortfarande jobb. En riktigt bra EM-dag var det i dag. Först imponerade Rumäninen mot italienarna och jag hoppas lite på rumänerna, men så klart tror jag att italienarna tar det längsta strået och följer med Holland in i kvarten. Fransoserna hade stora problem mot Holland i en riktigt bra match.

Så här långt i turneringen är det inte svårt att lista ut vilket som är turneringens snyggaste mål. Så klart är det Wesley Sneijders 4-1-mål, men både Zlatans mål, hollands kontringsmål mot Italien och Dirk Kuyts i dag snygga mål. Tycker även Henrys lilla touch visar tecken på att han vet hur en målvakt tänker. Eller så vet han bara hur van der Sar tänker? Nåväl, roliga matcher.

I morgon vet ni vad som händer. Det är dags för Sverige igen och denna gången mot Spanien. Oavsett hur det slutar är Sverige i kvarten i fall man besegrar Ryssland i sista matchen. Det kan jag garantera.


I dag är det den 14:e juni...

Hoppar över en dag...  men i dag är det ändå ingen speciell dag (den 14:e alltså). Emil Christensen fyller år hehe, för er som vet vem det är och för er som inte vet så behöver ni inte ta reda på det heller. Donald Trump och Kristian Luuk fyller även de år, så grattis till er.

I dag är det den 12:e juni...

... vilket är såväl Fillipinernas och Rysslands nationaldag. George W Bush den äldre fyller 84 år i dag och Dregen i Backyard babies 35 år. Även Robyn fyller år, hon blir 29 år.

Framförallt vill jag dock gratulera min klasskamrat Amanda Karlsson som också fyller år i dag, Grattis!

Dags att fara 150 mil söderut

I morgon kl 11.05 går taxin mot Kallax, flygplatsen i Luleå. Jag och grannen är laddade till max - eller? Jo, så är det faktiskt. Han ska i och för sig bara till Stockholm men jag ska så klart de ytterligare 60 milen söderut till Helsingborg. Det ska bli hyfsat skönt att komma hem , och få nöta sin skånska lite. Det är alltid trevligt, och så klart att se sina polare, familj och släkt igen.

Jagar dock fortfarande sommarjobb...hej hå!

I dag är det den 11:e juni...

...vilket betyder att det är exakt 14 år sedan Mattias Flink sköt ihjäl sju ungdomar i Falun. i dag skulle Stellan Sundahl fyllt 62 år.

Jobbsökande, fotboll och städning

Det blev en ganska raskt startande tors..nej fan tisdag var det. Blev väckt "tidigt" (15 minuter tidigare än jag satt klockan på) av att morsan ringer, och det var bara att sätta igång att jaga jobb. Nu är det bara att vänta på svar och hoppas på det bästa!

Sen har det varit två, eller ja, i alla fall EN riktigt bra match i EM i kväll. Spanien spelade ut Ryssland framåt slutet men jag imponerades av Rysslands kantspel och offensiv.

Sverige - Grekland var kanske inte en lika bra match rent spelmässigt men i och med att det är Sverige somnar man inte i det första taget.  Zlatan dundrade upp 1-0 mot ett tråkspelande Grekland som mer ägnar sig åt att filma än att spela fotboll, och sedan avgjorde Petter Hansson med ett riktigt skitmål, men dock ett mål.

Grekland regerande mästare? Ja, kanske, men rejält avdankade. De kommer inte ha mycket att hämta i denna turneringen om de inte kommit för att lira fotboll. Rehhagel är en dryg och tråkig typ som jag trots att han var i Dortmund på sena 70-talet föraktar.

Min önskade startelva mot Grekland

Så här tror jag att Lagerbäck kommer att ställa upp:

Målvakt
Andraeas Isaksson

Försvar (Frv.v)
Mikael Nilsson, Petter Hansson, Olof Mellberg, Niclas Alexandersson

Mittfält (fr.v):
Fredrik Ljungberg, Tobias Linderoth, Kim Källström, Christian Wilhelmsson

Forwards:
Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson

Jag önskar dock den här uppställningen:

Isaksson

Mikael Nilsson, Daniel Majstorovic, Olof Mellberg, Fredrik Stoor
Fredrik Ljungberg, Anders Svensson, Kim Källström, Christian Wilhelmsson
Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson


I dag är det den 10:e juni....

... och det betyder att det inte är mindre än fyra år sedan Ray Charles gick bort. Det är dessutom 2334 år sedan Alexander den Store avled.

Givetvis grattis till Jockmeister också!

Min gode vän och tillika antagonist Joakim Österberg fyller 25 år i dag, bara att gratulera dig även här på bloggen. Har snackat med Zlatan och han sa at t han skulle ge dig en present i morgon! En målinriktad sådan!

Congratz!

I dag är det den 9:e juni...

...vilket inte bara är Ålands självstyrelse dag utan det är också exakt 1940 år sedan den romerska kejsaren Nero tog självmord. Så vet ni det! En hel del roliga födelsedagar i dag. Miroslav Klose, den tyske fotbollsspelaren som just nu spelar EM fyller 30 år men även Gudrun Schyman fyller år, närmare 40. Hon är kanske lite mindre värd att fira, men en bit toblerone kanske man skulle ge henne i present. Glöm inte ta kvitto bara...

Skådespelaren Johnyn Depp fyller 45 år och Eva Dahlgren fyller 44.

Sist men absolut störst! I dag är det exakt 74 år sedan Kalle Anka gjorde sin filmdebut! Min favorit!

Myggattacken i TV4

Ännu en EM-dag över. Tyskland ser otroligt starka ut. Jag hoppas verkligen de går hela vägen. Österrike visade att de kunde spela boll i alla fall och var inte långt i från att ta poäng. EM-magasinet avslutades precis. Jag lyssnade faktiskt inte så mycket på vad trion sa. Mest självklara saker som vanligt för en intresserad person som jag, men jag la dock märke till hur otroligt mycket mygg och dyl som var i TV4:as EM-studio i Kungsträdgården.

I morgon är det måndag. Dags att jaga jobb igen och komplettera hemtenta.

Lagerbäck kritisk mot media

Just suttit och kollat igenom presskonferensen från lunch i dag med det svenska landslaget. Lars Lagerbäck och Zlatan Ibrahimovic deltog. Lars Lagerbäck var inte nådig i sin kritik mot svensk media, om man lyssnar mellan raderna - eller hur man ska säga. Flera gånger poängterade han att det är två helt olika jobb att vara tränare som journalist, men att det i bland kanske borde finnas gränser för hur man ska lägga orden i munnen på personer - som man uppenbarligen gjort på Zlatan då han sa att han tyckte Sebastian Larsson och Fredrik Stoor skulle få speltid - inte att de skule spela från start.


I dag är det den 8:e juni...

...vilket innebär att det gått exakt ett år sedan jag tog studenten. Ofattbart som tiden går, men det har ju varit ett undebart år! Det är också exakt ett år sedan speedwayföraren Kenny Olsson omkom i en olycka.

Min älskade Alex Frei

Alexander Frei spelade bara en halvlek i EM-premiären. En riktig tuff tackling mot knäet och skadebenägna Frei kan ha fått en korsbandsskada. Tufft att få se Dortmunds störste representant i detta EM gå ut med tårfyllda ögon. Annars imponerade Schweiz på mig även om de inte vann. Fjellström sa att de inte fick ut max, men jag tyckte de var bättre än Tjeckien stora delar av matchen.

Portugal imponerade dock mest och spelade ut Turkiet. De blir riktigt farliga detta mästerskap.

Äntligen dags för sommarens händelse

I dag börjar det. Första matchen är det Schweiz - Tjeckien och det följs av Portugal - Turkiet. Det är två riktigt intressanta matcher eftersom det är fyra lag som vi inte riktigt vet var vi har.

Jag tror dock att Schweiz kommer stänga matchen för Tjeckien och därmed blir det nog en ganska trist historia, men det blir i och förs ig aldrig en EM-inledning rent stämningsmässigt men spelmässigt kommer det nog inte bli mycket till spel.

Portugal däremot kommer antagligen köra över Turkiet. Jag ser Turkiet tillsammans med Österrike som turneringens klart sämsta lag. Grekland ligger också nära där, trots att de är regerande mästare. Dock tror jag att både Polen och Rumänien kan skrälla.

Så jag tror att följande lag går vidare från sina grupper:

A: Portugal, Schweiz
Portugal klart starkast i sin grupp. Schweiz har viss fördel av hemmaplan och därför tror jag inte riktigt på Tjeckien. Tjeckien svajar i försvaret.
B: Tyskland, Polen
Kommentar: Polen kommer att få slåss hårt med Kroatien om den sista platsen. Kroatien ser dock ganska svaga ut i offensiven och Polen imponerade på mig i VM.
C: Italien, Holland
Det är få som tror på Italien i och med deras skadebekymmer, men jag tror inte alls mycket på Frankrike. Kanske är det för att jag inte är någon större fan av Domenech som tränare. Holland klart starkast i gruppen enligt mig.
D: Spanien, Ryssland
Tyvärr Sverige, men det som visades upp i träningsmatcherna kommer inte räcka till någon kvartsfinal. Ryssarna ser tända ut och med en riktigt rutinerad tränare som kan få ut allt från sina spelare kommer Ryssland tillsammans med Spanien att gå vidare.

Finallag:
Tyskland, Portugal

I dag är det den 7:e juni...

...vilket innebär att Fotbolls EM 2008 i Schweiz/Österrike börjar. Dessutom fyller Tom Jones 68 år i dag.

Utrota myggorna!

Fy tusan vad jag hatar dessa flygfän till insekter. Myggor är bara till problem. De suger blod, sen dör de. Hinner de inte suga blod så dör de i alla fall för då smäller någon till dem. Visst, de har säkert ett jättejobbigt liv och hela den biten, men de kan fan låta bli mig! Speciellt nu när någon har bitit mig på huvudet bara för att jag är kortklippt. Lågt gjort mygga! LÅGT!

I dag är det den 6:e juni...

vilket inte bara är Sveriges Nationaldag utan även är Fruktens och Republikens dag. Svenska nationaldagen har nu funnits i 25 år, innan dess kallades dagen för den svenska flaggans dag. För tre år sedan blev detta en helgdag.  Det är dessutom exakt 485 år sedan Gustav Vasa valdes till kung av Sverige.

Vi har också en hel del idrottsprofiler som fyller år i dag varav fyra ishockeyspelare i Marko Kiprusoff, Niklas Sundström, Karol Krizan och Niklas Hjalmarsson. Björn Borg fyller 52 år i dag, grattis.

Grattis på studenten, Oscar och Patrik

Trist att man inte kan vara på plats i Helsingborg i dag och vara med på studentfirandet. Måste passa på att även här på min blogg gratulera mina två polare. Dels min vän Patrik Raisio, som jag lärt känna på senare år!

Men främst ett stort grattis till min barndomskompis Oscar "Mrpizza, Diblox, Thiras" Sandberg. Så många roliga år vi har haft och så många roliga år vi ska ha i framtiden med ! Jag kommer alltid mobba dig för att du läste ett mer år på gymnasiet än jag, men den smällen kan du ta :-).

Lycka till i framtiden till er två och alla andra studenter. Finns säkerligen många 89:or jag glömt bort i all yra, men ni ska också ha ett stort lycka till!

Ses i sommar :)!

I dag är det den 5:e juni...

...vilket är Danmarks inofficiella nationaldag Grundlovsdagen. Dessutom är det också Världsmiljödagen. Det är nu två år sedan Serbien utnämnde till en självständig stat också måste vi så klart minnas Povel Ramel som gick bort för exakt ett år sedan.

Grattis på födelsedagen till Johan Rheborg!

Hot, hot, hot !

Det är varmt som in i bomben i dag. Det märks att det blir färre och färre personer kvar här på Ankars, men i kväll är det grillning i den heta värmen här. Så förbannat skönt ! Fick mina skattepengar i dag som ser ut att bli de pengar jag få leva på den här sommaren.

Positivt är dock att jag har snackat med den handbolldomaransvarige här uppe i Norrland och det ser ut som om jag ska döma här uppe till nästa säsong. Riktigt kul!

I dag är det den 4:e juni...

...vilket inte bara är Tongas nationaldag, utan det är också på sin plats att gratulera Helsingborgs IF som i dag den 4:e juni exakt på dagen fyller 101 år. Grattis Helsingborgs IF! Det är också exakt 19 år sedan massakern på Himmelska fridens torg i Peking.


Goodbye and thank you

I dag var det sista dagen tillsammans i skolan med klassen och nu vänder de flesta hemåt. Några i dag, några i morgon, och några på torsdag. Sedan är det mer eller mindre tomt på journalister - men Holm är ju kvra, det vill säga jag. Är kåt i att tala i tredjeperson, kan inte hjälpa det. Det är lite sorgligt att man inte kommer att träffa personer man umgåtts var och varannan dag med i flera månader i stort sett, på 2-3 månader. Fast det går fort. Tråkigare är det att folk hoppar av, men thats the life. Bara att hoppas att man kan hålla kontakten någorlunda!

Tack för år journalister och producenter och musikanter och allt vad det heter!

Journalist, javisst.

I dag är det den 3:e juni...

..vilket betyder att det är exakt tio år sedan den värsta tågolyckan i tysk historia inträffade då 101 dog.  Det är också 43 år sedan Edward White blev den förste amerikanen som gjorde en rymdpromenad.

Holms Thousand Corn-pytt

Lagade en riktigt god måltid i kväll!

Detta behöver du:

Steksmör på flaska
Rapsolja
Bredsmör
En par veckor gammal Rödlök
Öppnad Majskonservburk
Thousand Island-dressing som du köpte för några månader sedan för att använda men inte gjort ännu.
Pytt i Panna från COOOOP
Wok-grönsaker, frusna så klart.

Ta fram en stekpanna.
image7Den ser ut så här. Stekpanna.

Sätt på stekplattan. Oftast placerad ovanpå ugnen. Ställ in plattan på högsta värme (normalt 6 eller 12).

Häll i lite stekfett och rapsolja. Vänta åtta sekunder.

Häll i önskad mängd Coops Pytt i panna, med skinkbitar.
Beblanda med önskad mängd frusna wok-grönsaker. De smakar bäst om de legat i frysen sedan er far eller annan släkting varit på besök. Cirka 5-6-månader.

Medan du hör på när stekpannan ger ett massa knastande ljud eftersom du inte torkat av den ordentligt efter att du diskat, så skär du rödlök. Inte allt för mycket. Var inte för ambitiös utan riv i sär rödlöken i bitar i stället för att använda kniv.

Sedan tar du fram majsen som stått i kylen sedan en vecka tillbaks och slänger ner tillsammans med rödlöken i stekpannan där också pytten och wok-grönsakerna finns.
OBS !!!! MYCKET MAJS, det vill säga det som finns kvar i konserven.

Förresten, glöm inte röra om emellanåt.
Nu låter du den ligga i grytan tills du inte orkar vänta länge.


Under tiden kan du ta fram en tallrik och även smör (vanligt brödsmör) och thousand island-dressing.

Lägg upp din blandning från stekpannan på en fyrkantig tallrik, för en sån har ju alla. Helst ska det vara så mycket att det bildas en liten hög, så den nästan ser ut som en inbakad Calzone. Nu tar du smöret, helst Lätta eller Becel och lägger först på en stor klick, trycker ner den så den smälter snabbt och ligger i mitten. Rör om, och gör det igen med en ÄNNU större klick.

Inte nog med (o)nyttigheter ännu!

När det sedan smällt häller du på Thousand Island och rör så klart runt med den gaffel du använt under hela matlagningen.

Vips! Du har en Holms Thousand Corn-pytt!

Fan vad jag är bra.




Last day of entryyear

I morgon är det tenta och sedan är jag klar med mitt första läsår på universitet. Det har varit riktigt roligt och som Martin formulerade det: roligare ska det bli.

Jag bokade hemresan i dag och den kommer att äga rum nästa torsdag, den 12:e juni. Så ska vara kvar i fina Piteå i drygt en och en halv vecka till. Det kommer vara skönt att vara kvar ett tag till men sedan måste jag ju hem till sveriges finaste stad och landskap.

I dag är det den 2:e juni...

...vilket betyder att det är exakt ett år sedan publikskandalen på parken i Köpenhamn då domaren Herbert Fandel blir attackerad av ett danskt fyllo.  Dessutom fyller Carl XVI Gustafs syster Desirée 70 år i dag.

Fiaskosöndag

Rent sportmässigt var söndagen ett riktigt fiasko. Herrarnas match mot Ukraina var till hälften bra och till hälften urusel. Den första halvleken var Zlatan i kombination med Henrik Larsson helt bländande, men det blev inget mål även om det var otroligt nära. Andra halvleken bleknade hela det svenska landslaget och Ukraina gjorde senare 1-0 och vann matchen på Råsunda.

Tobias Linderoth gjorde en urusel insats och även om han själv säger att han tycker att det gick bra (expressen.se) så är sanningen någon helt annan.

Linderoth redo för EM?
Svar: Nej.

Zlatan och Henke i start i premiären?
Svar: Ja.

Sedan var det ju OS-kval i handboll också. Allt Sverige behövde var ett oavgjort resultat mot islänningarna,  men ikke. De stora tuffa islänningarna  var i den andra halvleken klart dominerande över Sverige och tog sig till OS, i stället för Sverige. Uppgifter till expressen säger att Linnéll får gå - "efter fiaskot".

Fiasko?
Sverige ska faktiskt till EM, handbolls-Em menar jag då alltså, och inte tusan är det något fiasko att detta lag inte klarar av att slå ett stort starkt islänskt försvar. Sveriges anfall var uruselt fr visso men islänningarna var trots allt bättre på alla delar.

Jag tycker dock det är rätta tt Linell får gå. Då kan man ge Ola det fulla ansvaret. Tycker jag.

Hej hopp, gummi...topp.

Också var det söndag!

Ännu en helt underbar helg här uppe i Piteå är avklarad och från och med i dag lämnar folket titt som tätt för sommar. Martin drar redan i dag! Underbar kille som man lärt känna under detta läsåret, liksom många andra! De fleta är dock kvar ett par dagar till.

I förrgår, det vill säga fredag, var det bartömning och precis som det lät handlade det så klart om att töma baren på kåren, och som vi gjorde det,  dock utan några större skandaler från någar håll och det var kanske den största besvikelsen. Nåväl, på lördagen kände man sig väl lite bakis, och det var en omvändbakfylle. Jag blev inte kryare o kryare utan bara sämre o sämre. Var och kollade på fotboll, munksund/skjuthamn mot Heden från Luleå. 3-1 till Heden, och mina polare som lirade var kanske inte helt nöjda.

När sedan det var dags för phösar-galej kl 17  kände jag mig inte riktigt sugen för varken det ena eller det andra, men som det gick undan sedan!

Kyl fulld med bira för alla phösare och slagsmål i lekarna, stukade fötter (hint: Totte) och allt vad det heter, som avslutades med badpremiär. Inte jag alltså, om ni nu trodde det :P. Jag var inte tillräckligt berusad för att ta det steget ner mot vattnet! Men vissa var ju!

Underbart!

Morfar

Han är ingen rikskändis men han är trots allt min morfar I går skulle han fyllt 80 år. Saknar dig Morfar!

RSS 2.0