It's ice cold

I natt när vi var på väg hem från krogen tror jag att man lika bra kunde ha frusit i hjäl! Fy tusan vad kallt det var, för denna årstiden. Cirka 3-5 grader snackades om, och där stod jag utan jacka! Knäet är bättre. Lite blåare men lite bättre. Annars så börjar studieveckan i morgon och det har jag "firat" genom att röja upp lite här hemma och kommit fram till att jag både behöver tvätta och dammsuga. Här följer lite härlia bilder från nolle-P.

Phösare Kitty, Älskling, Foto-Simpa, adel Totte och Eddy samt general Patsy. Journalistklassen på frammarsch på röda festen. Jag och Phösare J, Andy, Carls Jag och Phösare Emily drar igång en lek av något slag skulle jag tro :P. Phösare the krill blir våldtagen natten innan kickoffen På eftermiddagen på kickoffdgaen. Lek! Mitt lag är redan vid växling! Kick-offspelningen. Jag längst till vänster. Sjukt kul spelning! Phösare Madmike kör gamla KISS-låten


Slut på Nolle-P 2008

Jag har inte skrivit något här sedan sist (no shit!), nej men sedan innan nolle-p av den enkla anledningen att jag varken orkat eller haft lusten att göra det samt tiden som varit den största bristvaran. Men vad gör det! Nolle-P har varit sjukt kul och jag Emme och Bodin har haft hand om journalisterna. Underbara nollor var det i år, som nu dock kallas ettor.  I går stod jag på scen trumpeten för första gången på länge, på kick off-festen. Det har ju inte blivit många spelningar med tanke på flytten, men det var riktigt kul och även om man var lite salongsberusad gick faktiskt spelningen rätt bra.

Nu hoppas jag bara att alla nya studenter kan fortsätta att hålla den gemenskap som funnits under nolle-p, för det har varit riktigt jäkla kul och se resultatet av phösares och nollors(ettors) arbete med just den saken.

Sen har jag skadat knäet också, det är rätt svullet. Slog det i en rulltrappa (inte på fyllan), så jag är oerhört stel i högerbenet om man säger som så. Men så är det!

Nu får ni fan ta och börja läsa här på bloggen igen!

Lösenordet is gone.

Regn och regn

Dessvärre har regnvädret kommit till Nollningsveckan och det ser ut som om det blir regnigt hela denna veckan åtminstone - tyvärr. Men men, det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

Nu börjar det närma sig och fr.o.m. i morgon börjas det med "tidiga" morgnar. Att gå upp kl 8 är i och för sig ingenting jämfört med halv 5-uppstigningarna under sommaren.

Mycket ståhej, och hejande

Fler och fler dyker upp här i Piteå och just nu är vi mitt inne i förarbetet till nolleP 2008. Så sjukt kul det kommer att bli! Vet egentligen inte vad jag ska skriva så jag ska inte dra in er i något stim.

I Pite

Jag kommer att lösenordskydda min blogg nu under  Nollningen eftersom här finns foto på mig och mina ögon, men det är bara att höra av sig så ska ni få lösenordet!

Annars är jag i Pite nu, det är riktigt fint, att vara här och Piteå också så klart. Kom upp i torsdags och i går så blev det lite kickoff för mig med några öl och sen ut på 1906. Det var trävligt. I dag blir det upptaktsträff för alla phösare ! Sen är vi igång. Som jag förstått ska vi sy våra capar i morgon.

Snipp snapp slut så var jobbet slut!

Det blev inget jobb för mig i dag, helt enkelt inga ärter! Men chefen gav mig ett fint omdöme och kanske blir jag ärtjobbare även nästa år! På torsdagmorgon går i alla fall flyget tillbaka till norrland och det ska faktiskt bli riktigt jäkla kul att träffa alla polare från Pite igen, även om det så klart varit riktigt jävla kul att träffa polare, nära och kära här nere i skåne!

Inte många dagar kvar nu

Jaja jag vet, jag skriver för lite, men jag jobbar häcken av mig! Har precis kommit hem från jobb och ska snart iväg på tura med arbetskamraterna så det är inte mycket fritid här inte! Sen är det jobb som gäller i morgon kväll igen. Dock slutar jag på tisdag så det är inte mång adagar kvar nu. På torsdag återvänder jag och min granne till Piteå där vi kommer rocka fett för det gör vi ju alltid!

RSS 2.0