Uppbokat år

Det var - återigen - ett tag sen jag skrev här. Har ju hunnit komma hem från Ukraina och allt. Det var underbart, men jag giter/ids/orkar inte dra några större valsar här förutom att Ukraina är ett land med stora problem på sina håll men med ett underbart folk som alla (majoriteten) vill förbättra.

Det blir Findus till sommaren, precis som i fjol. Tuffa arbetstider men bra betalt. Till skillnad från den medelsnittliga hockeyspelaren är jag ärlig och säger: Jag flyttar för pengarna.

Jag har även ett journalistjobb inbokat till vintern då jag kommer att skrota skolan och köra två månader i Helsingborg. Viktigare att få in foten.

Angående den här bloggen är det osäkert huruvida jag kommer att hålla igång den framöver. Jag funderar starkt på att starta upp en blogg om cykel- och skidsport. Vi får se hur det blir med den saken.

Jag har i alla fall bestämt mig för att börja twittra i stälet. 

Det går helt enkelt ut på att skriva tvitter, dvs korta meningar om vad som händer. Ett enklare sätt att blogga typ.... ska iaf testa på det:  http://twitter.com/andyholm

Ukraine here I come

Hej, här är jag som är världssämst på att uppdatera bloggen. Har rätt mycket att göra med SvenskaFans för tillfället, men det är ofantligt kul. Sett F1 i dag och i kväll går resan till Stockholm för att tidigt i morgno ta flyget till Ukraina via Köpenhamn.

Därefter vändar en och en halv vecka i Ukraina, först en natt i kiev, sen en natt i Dneprepotovsk och resterande tid i Zaphorizhya. Jag kommer att skriva om idrott i skolan, ett ämne som är otroligt viktigt i svensk skolmoral.
Min egen hypotes säger mig att förutsättningarna för idrott i skolorna i Ukraina är betydligt lägre, vilket antagligen alla förutsättningar är i princip. Jag hoppas inte att jag har för grova fördomar.

Resan bjuer även på guidetur i Kiev och dneperopotvsk , en fotbollsmatch (Cupsemifinal) med mera. Det här blir grymt. Ska gå på museum också, som jag gillar.

RSS 2.0