Jobbsökande, fotboll och städning

Det blev en ganska raskt startande tors..nej fan tisdag var det. Blev väckt "tidigt" (15 minuter tidigare än jag satt klockan på) av att morsan ringer, och det var bara att sätta igång att jaga jobb. Nu är det bara att vänta på svar och hoppas på det bästa!

Sen har det varit två, eller ja, i alla fall EN riktigt bra match i EM i kväll. Spanien spelade ut Ryssland framåt slutet men jag imponerades av Rysslands kantspel och offensiv.

Sverige - Grekland var kanske inte en lika bra match rent spelmässigt men i och med att det är Sverige somnar man inte i det första taget.  Zlatan dundrade upp 1-0 mot ett tråkspelande Grekland som mer ägnar sig åt att filma än att spela fotboll, och sedan avgjorde Petter Hansson med ett riktigt skitmål, men dock ett mål.

Grekland regerande mästare? Ja, kanske, men rejält avdankade. De kommer inte ha mycket att hämta i denna turneringen om de inte kommit för att lira fotboll. Rehhagel är en dryg och tråkig typ som jag trots att han var i Dortmund på sena 70-talet föraktar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0