Så var det födelsedag

Typ 1½ timme kvar tills 21-årdsagen är inne. Det känns inte så mycket "JIPPI" utan snarare lite "woho". Ett år äldre, sen är det 364 dagar kvar tills nästa födelsedag och dest ofler år det kommer desto närmre pensionen kommer jag. Den där 20-årsdagen finns liksom inte i sikte längre. Nåja, aldrig fel att fylla år.

Kanske väderguden ger mig sol? Vore en trevlig födelsedagspresent. Jävligt trött på regn.

Cross fingers

Håller vi tummarna för ett positivt praktikbesked!

Back to work..

Holm möter Holm och Holm till Göteborg

I morgon kväll blir det intervju och middag med höjhoppstjärnan Stefan Holm. Ja, åtminstone var han det i alla fall. Han ska föreläsa om att vara bäst när det gäller. Kanske är nyttigt för mig med, vem vet. Därefter blir det intervju och så vidare. Trevligt trevligt.

På lördag går busslasten mot Göteborg. Frölunda-Rögle. Blir spännande.

Nu ska jag snart iväg och jobba. Rögle - Södertälje i kväll. Hoppas jag slipper se en mållös match denna gång.

Fredag igen

Då var det fredag återigen. Vad betyder det då? Ja..., jobb till si så där 19-20 och sen hem och se Idol. I morgon lär jag behöva jobba lite då också. Orkar inte sitta och stressa på måndagmorgon (deadline vid lunch). Vågen visade -1,2 i onsdags. Det kändes jäkligt bra. Farsan (och morsan) har lärt sig d:-). Som väl är kom styvfarsan hem i behåll från ett influensasmittat Ukraina, haha.

På söndag är det fars dag. Då blir det mat med far, trevligt, trevligt.


Gud vad jag känner att mina inlägg är ointressanta. Jag kan inte hjälpa det... händer ungefär tre tusen gånger så lite här än i Piteå.

Det trallar på..

Ni får räkna med lite sämre aktivitet på bloggen de närmsta veckorna med anledning av vikariatet. I dag var den första dagen "ensam" på jobbet. Har ju skolats in förra veckan. Det blir roligt! Igår var jag på ett svinkallt Örjans vall och gasade därefter hem för att se Rögle ta sin andra raka segere på bortais - på två dagar. Imponerande. Är nog inga sura miner på deras träning i morgon, ska dit en sväng tänkte jag.

RSS 2.0