Sju månader senare och sju storlekar mindre

I dag hade jag spenderar-torsdag på staden. Klippte mig, köpte en vår/sommarjacka (eftersom jag av misstag råkat elda upp min vinterjacka) också till sist - inom Carlings och köpa jeans. För övrigt måste jag först berätta om det gamla paret som stod där inne som inte kunde fatta att 399 kr för ett par jeans var på rea. "Men herrejisses...". Gubben fick vara utan jeans den gången.

Jag dock... haffade ett par med 36 i bredd.... för stort, 34 ... för stort.. 33, alldeles lagom. Innan jag gick ner i vikt hade jag 40. Rätt fantastiskt så fort det kan gå.

I morgon bitti klockan 06.40 ska jag möta upp TobbLas på stationen. Trevligt med tidiga morgnar! Men det är ju Valborg. weehoo!

*harkl harkl*

Jag är inte död - det är bara som det verkar!
...

Var i Åre förra veckan med fyra andra underbara själar, så skyller på att det är anledningen till att det är dåligt uppdaterat. Först nu känner jag att jag är tillbaka i skolan efter praktiken. Dags att ta upp böckerna nu igen alltså. Har fått bekräftat  ett par veckor på Piteå-tidningens sportredaktion i juli, men det kommer troligen bli mer.

För övrigt står Martins cykel - som jag lånade under tiden på PT - kvar nere vid redaktionen. Börjar bli dags att ta hem den? Om den står kvar. Martin skulle nog bli glad i alla fall...

Förresten. Efter påskhelgen stack jag hem på en överraskningsvisit, tog taxi från flygplatsen hem till Mor och Bengts gård. "Dä riuga dä kan" som man säger. Kände att det skulle vara trevligt att hälsa på trots allt, men även att se Rögles sista kvalseriematch. Jag bokade faktiskt biljetten innan den där svidande förlusten mot Almtuna, och nu fick jag åka hem och uppleva det värsta jag varit med om. Under förlusten mot Almtuna - och efteråt för den delen - så var det bara totalt mörker i lägenheten och en fin whiskey som var bra nock. Sorgligt, men sant.

Hann med att spana in syrran (also known as "kvinnan med jättestor mage") och Björns nya kök i Färlöv, Vinnör, Kristianstad eller vad i helsike orten nu heter. Dessutom träffade jag far min med! Trevligt, trevligt!

Aja. Åre då?
Vädret sög faktiskt förutom vid fredagsförmiddagen då det var bra skidåkning. Förutom det så var det helt underbart och får tacka så mycket för lånet av lägenheten.

I dag...
Är det möte och radiointervju på schemat följt av SM-slutspel, Champions League och NHL-slutspel.

Nice.

Shut up kyckling, påsken är över!

Glad påsk på er allesammen! Jag hade själv en underbar påsk med middag och hela kittet hos underbara vänner! Om en vecka går lasset till Åre, det blir riktigt roligt. Längtar som bara den! Som vi kommer flyga ner för backarna!

Sitter lite i tankarna inför att göra någon resa i år. Både NHL i Buffalo och fotboll i Dortmund känns aktuellt, men har nu även tänkt på att eventuellt åka till Spa-Franchorchampsbanan i Belgien och se på F1. Brukar vara rätt heta race där också! Kan bara hoppas på det.

I kväll smäller det. Rögle - AIK!

RSS 2.0