En seeeen natt natt natt

Blev chockad över hur längesen det var jag skrev här. Kände verkligen att det var dags nu. Sitter å kollar NHL, sjunde avgörande matchen i två matcher. Inte mö att göra åt. Trött som f-n men smällar man får ta.

I morgon kommer Tobblas o masse. Tänkte jag skulle ha hunnit både plugga o deklarera innan dess.  Jag är för trött för att skriva mer dock.

Hej!

Årets första grillning

Molnigt och +1, men på dagen var det soligt och någorlunda varmt så det blev bestämt lite grillning i kväll. Jag stack på konsum och köpte dennis 10-pack korv, korvbröd, senap (ketchup hade jag sen innan), marshmallows... sen blev det grillning med det. Täljde oss några pinnar och som det brann.

Gott var det också! också lekte jag lite med elden. Jag vet att man inte ska göra det, men det är jäkligt kul. Förlåt mamma o pappa...

Fått reda på att både Masse o Tobblas ska upp hit till Valborg, grymt kul d=D Då blir det raj raj...!

I morgon fredag, och då är det helg. Jippi!

Tillbaka i Piteå

Efter en sejour hemma i Skåne är jag nu tillbaka i Piteå och studierna. Lika bra. Nu kör vi hela vägen in i sommaren!
Allting verkar åtminstone vara i sin ordning här hemma i Pite. Ingen som lyckats förstöra något under veckan som gick.

Tog planet tidigt från Skåne, gick upp redan vid efter 4 och sedan var det dubbel frukost på flygplaneN. Byter ju flyg på Arlanda, så därmed får man två. Fint!

Guten Nacht.

Natten går tunga steg...

Är i Helsingborg numera, därför jag inte uppdaterar så ofta (YES! Jag har en bra anledning). Var och såg HIF - IFK i måndags. Mer trevligt än bra fotboll, men men vad gör det. Underbart väder här nere i Skewne. Aningen varmare än Pite för att uttrycka mig milt hehe.

Annars är det relativt tidiga morgnar som gäller för att inte vända på dygnet. Var och såg Gran Torino med min käre barndomskompis i tisdagskväll. Riktigt bra, men vad hade man förväntat sig? Det är ju Clint Eastwod. Nåja, superbt! Rekommenderas.

I morgon (torsdag) gäller Rögle - Växjö i Lindab Arena, sen får vi se hur det blir till helgen. Flyget tillbaka norrut går inte förrän på tisdagmorgon (06:30 från Malmö, jeez).

Tjilavipp så länge.

Tummen upp för skatteverket!

Blanketten tillbaka i dag. Elva tusen tillbaka. Jag mår prima. Underbart. Fantastiskt!
Enough said.
På söndag går resan till Helsingborg. Träffa min familj och älskade vänner :D.

RSS 2.0