Sportlördag

Lördagen börjar med skidåkning och tremilen som jag nu deppar rejält över. Charlotte Kalla floppar. Verkligen.
Vi får helt enkelt hoppas att mitt kära Borussia Dortmund går bättre när de tar emot TSG Hoffenheim i eftermiddag. I kväll blir det jöbb under matchen HV71 - Rögle. En helt oväsentlig match för Rögle. Inget mer än en träningsmatch.

Malmö missade playoff i Allsvenskan och kommer definitivt spela andraligan nästa säsong. Hade det inte varit roligt med lite Skånederbyn? Nåja...

I kväll blir det partaj på Statt. Ska bli kul!

That was all from now ska jag säga...

It's damn f*cking cold

NU är det så kallt så att näsborrarna fryser igen. Men jag ska inte klaga. Hellre kallt som helsike och solsken än blask, blåsigt slaskigt och skit. Ja, ni känner igen er där nere i Skåne antar jag...

Var i Luleå och såg på hockey igår och det var något av det värsta jag setta v Rögle någonsin. Pinsamt dåligt och som toppen på allt fick de inte igång bussen på vägen hem eftersom batteriet laddats ur sig, så jag kom hem en timme senare. Skönt.


Jag är värdelös jag vet...

... åtminstone på att uppdatera bloggen just nu.

Riktigt illa, sorry men det har hänt så mycket de senaste tiden? Eller inte.
Nåja, om vi börjar i förra veckan så gick det bra med dömningen - tycker jag men det överskuggades enormt av ett dödsfall på Westfalen Stadion (Dortmunds arena) där en 20-årig Dortmund fan trillade åtta meter och dog.


Ruhe in frieden, Kevin

Annars har inte hänt så mycket förutom att min TV gått i sönder så att elgiganten tvingades komma hit och hämta den och nu är den skickad på lagning, tydligen. Garanti är bra i bland. Har fått låna en annan TV - från elgiganten - så länge. Så det duger.

Till helgen väntar tre matcher att döma... Tjo.




RSS 2.0