En vecka senare..

Sjunkande uppdateringstempo på sistone, men nu är praktiken över. Jepp, det är den. Och mycket lutar åt att det blir en del sommararbete på tidningen. Riktigt skönt! I dag har jag suttit på kårhuset och pluggat i stället. Kändes... konstigt. Men skönt. Jag gick upp halv nio. Det kändes som sovmorgon. Det kändes... konstigt.

Hur som helst fick jag min nya telefon i fredags. Så jävla förtjust i den så det är helt otroligt! Ibland får man betala för det goda!


Laaaast week

Hojt! Sista praktikveckan nu. Värst vad tiden har gått. I lördags var vi i Kåbdalis och åkte skidor. Jag har massa bilder men jag är för trött nu efter en helkväll med hockey och orkar därför inte slänga in några bilder här. Ni kan kika på Emmes blogg i så fall :).

Jag har köpt en ny telefon nu också. Google Nexus One. Revolutionären. Den som utrotar iPhone. Woho.

I går, söndag, valde vi ut phösarkåren för kommande år. 75 ansökningar skulle bli 40. Det var för jävla svårt, och hade man kunnat hade man nog tagit med allihopa men det är helt omöjligt. Vi i styrgruppen gjorde det bästa av situationen.

Funderar på att besöka Almtuna - Rögle i Uppsala, eller Leksand - Rögle i ... Leksand. Återstår att se...!

Hinner inte uppdatera så mö nuförtiden, så ni får stå ut helt enkelt.

Kyllinggänget

Morsan var på besök i helgen. Det var riktigt, riktigt trevligt. Det tror jag hon tyckte också! Hon fick se show, se på handboll, gå på isen, äta god mat både framför melodifestivalen och på vår "nyöppnade" sportbar nere i staden. De hade för övrigt den bästa bearnaisesåsen jag någonsin ätit. Shit vad god den var!

Synd bara att hennes flyg blev försenat från Luleå så hon missade anslutningsflyget. Men vem tackar nej till fyra timmars väntetid på Arlanda? Jo, alla i princip...

Kände verkligen när jag gick och la mig i söndagskväll att jag var helt slut efter veckan, men vilket show SMASK blev. Verkligen. Nu är det tillbaka på spåret igen och i kväll har jag gjort mig några riktigt fina kycklingfiléer. Gjorde fem stycken så att jag kunde ha till matlåda på jobb. Har ätit morsans underbara fisksoppa både i går och i dag.

Detta är nästsista veckan på praktiken, sedan är den över. På lördag ska jag åka skidor i Kåbdalis. Trevligt värre.

Tvätten är fixad, spisen är torkad

Är inne i en hektisk vecka (hur många gånger har jag inte skrivit det i de senaste inläggen?) men hann med att tvätta i dag. Woho! Eller ja, tvätten snurrar runt i torktumlaren just nu faktiskt. Men den ska hämtas och vikas, och sedan blir det till att sova. Blir mer och mer redo för helgens bravader. SMASK på fredag, jobb på lördag förmiddag följt av handbollsdömning på eftermiddagen och samtidigt umgås med mor. Morsan får hänga på, får hon verkligen se Piteå när det är som...

...bäst?
Jag vet inte vad det blir. Vi har haft fint väder flera dagar, inklusive i morse men sedan försvann solen, blåsten kom och vet ni vad. Nu snöar det. IGEN. Och det är så jäääävla livsfarligt att gå nu, även om man bara ska en så kort bit som till tvättstugan. Man trillar (ett uttryck som används ytterst sällan i de här trakterna) väldigt enkelt. Eller åtminstone tappar balansen. Jag har rätt bra reflexer (det lärde jag mig av Farbror Blå, att man skulle bära bra reflexer), så jag räddar mig allt som oftast. Till skillnad från damen som jag och praktikant-foto-Emil såg från PT-bilen i dag.

I morgon är jag ledig från P-T och ska SMASK-repa hela dagen.

Tjofräs!

Rädd för en bajspåse

Det har varit mycket fobisnack på sistone. I lördagens P-T hade Emme förslagsvis en artikel om flygrädsla. Hon har också en annan fobi.
Hon blir rädd av svarta bajspåsar.
Men dock inte för att de luktar illa, eller att det är ofräscht...

I morse när vi gick till jobb så hör man Emmes traditionsenliga och ofta återkommande skrik...
Emme: *WHAAAAA*
Holm: Vad?
Emme: Aha, det var en bajspåse.
Sen var skrattet givet.
Ja, vad fan annars var det? Om inte en bajspåse...

Jag och Emme har för övrigt ett jäkla bra sätt att sysselsätta sig under promeaden på väg hem från jobb. Dit är man för trött. Vi växelsjunger vissa låtar. Nu är det mycket Magnus Uggla och hans Pom pom.

Tänkte hitta ett You tube-klipp på den låten men hittade bara en kass remix, så ni får klara er utan.



Mö på schemat

Ska bara visa att jag lever. Har som sagt jobbat kväll en vecka och inte riktigt hunnit med det här som man kallar bloggning. Nu går jag in i en vecka som innebär jobb - dagtid - och inte minst en hel del Smask-repetitioner, tisdag, onsdag, torsdag är det rep och på fredag så smäller det! Då kommer dessutom morsan. Blir riktigt kul.

Morsan ska dessutom följa med och kolla på handboll. Dömde för övrigt handboll i går. I halvtid fick jag höra att jag borde döma långgolf i stället, men efter att han satts på plats höll han tyst hela andra halvlek. Jag skulle aldrig få för mig att utöva "långgolf", och än mindre att döma det!

Men vilken härlig helg...!

Längtar till fredag. Morsan på besök <3!

För övrigt ska mina vägg i vägg-grannar Johannes och Marie flytta till Lule om en månad. Kommer kännas jävligt konstigt. Jag o Johannes knackar varandras dörrar flera gånger om dagen... Får kanske skaffa lya i grannhuset till deras nya lägenhet.

Underbart väder har det varit i helgen också. Typ minus fem grader och solsken. Och trots att klockan snart är halv tolv är det nollgradigt ute. Hoppas det kan hålla sig så här nu. Vore underbart.


Det var snökul på väg hem från Kåren i fredags.




Bara sport, bara sport, bara massor utav sport...

Yeeeeees, kör sporten på P-T. GRYMT skönt. Skönare än det här jävla skitvädret som håller på att ta kål på en.

När snön inte faller utan blåser horisontellt. Då är det något som är fel. Det gör inget att det snöar men blåsten är sjukt irriterande.

Sitter och bevakar trading deadline i NHL. För er ikke insatta kan det kortfattat beskrivas som julruschen för NHL-lagen som ska bygga upp sitt lag inför slutspelet. Det vill säga en herrans massa byten och affärer.

Jag nöjer mig så.

RSS 2.0