Utmanad

Mycket jobb och lite verkstad nu, hehe. Men men, tänkte jag skulle ta att fylla i den här grejen som Sanna och Minna utmanade mig om...eller hur man nu ser på det.

Regler:
* Svara på alla frågor.
* Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din.
* Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen.

5 saker som finns på din "att-göra-lista" idag?
1. Ta mig upp ur sängen vid lunchtid
2. Förbereda lunch till jobbet, gärna mackor med skinka och majonäs!
3. Jobba...mellan 16.45 - 03.15 ..typ :P
4. Köra hem utan att somna, ganska lugnt faktiskt.
5. Sova sköna timmar.

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Hur ska jag komma ihåg?! Skämt åsido. 1998. Det året minns jag faktiskt ganska väl. Vi var i Frankrike det året, och det var fotbolls-Vm också, samtidigt som vi var där - i Frankrike. Det var kul, och en av de mer roliga resorna jag varit på! Då var jag 10 år, nu är jag snart 20. Värst vad tiden går. Minns också att 1998 var det året jag skaffade mig min första e-mejladress, därav min msn-mejl (andyholm98). Annars minns jag inte. Jag spelade mycket fotboll på den tiden, då var det roligt! Det var i och för sig en massa andra sporter med så som gymnastik och simning.

Ställen du bott på?
Inte jätte många. Är uppväxt i Rydebäck, som en gång varit Europas största villaområde, numera inte ens ett villaområde längre, men fortfarande väldigt stort. Idrottsprofiler så som Johan Wissman, Caroline Seger, Andreas Lilja(tror jag?) med flera är där i från. Sedan har jag bott inne i centrum, efter det att mor och far delade på sig, och det hade många fördelar. Framförallt var det nära till allting och gymnasiet också. Så det underlättade. Sedan har morsan flyttat ut på landet, en bit utanför Bårslöv, cirka 1,5 mil från Helsingborg eller något. Detta huset är jättefint! Numera bor jag som sagt i Piteå, där jag pluggar.

5 saker du skulle göra om du var biljonär?
1. Leva livet
2. Resa, sätta upp något mål. Typ att besöka alla städer som är mer än 1500 år gamla eller så :P.
3. Donera, ingen kan gör av med en biljon ens.
4. Inte jobba ett smack, finns ju ingen anledning. Kanske hitta någon hobby dock. Som att släktforska :P.
5. Bjuda på en jädra massa fester och pengar till familj och nära o kära


Jag utmanar: ALLA SOM LÄSER DENNA BLOGG! men bara sex stycken av er :P

Tiderna förändras

Det är inte som jag inte orkar blogga utan mer att jag inte hinner och kan. För när jag väl haft tid har blogg.se varit nere. Så är det. Jobbat tolv dagar i streck, och tio timamr om dagen!

Timmarna, veckorna, månaderna, åren går bara fortare och fortare känns det som. Det är nästan exakt ett år sedan jag fick reda på att jag kommit in i Piteå. Innan dess hade jag ingen aning var jag skulle ta vägen i stort sett. Jag bara slet - som jag gör i dag. Jag visste knappt hur man kokade makaroner heller och i dag känner jag mig som en stenåldersmänniska jämfört med de som nyss tog studenten. Rätt konstigt. Man var ju ganska dum själv på den tiden.

Gymnasietiden var otroligt kul när man tänker efter. Å andra sidan var man nog ganska bortskämd också med gratis mat i skolan och där hemma, nåja, föräldrarna betalade ju , och dessutom inte särskilt mycket plugg. Nåja, den tiden är förbi och tiderna förändras.

Just det, tiderna förändras.

När ska man inse det? Jag undrar ens om det är något att vänta på att inse, det är bara att acceptera. Förändras man inte själv genom åren tror jag man blir en ganska grå och trist typ till slut.


Finns en låt som passar till alla tillfällen och synnerligen i dessa tider:

"When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm is a golden sky
And the sweet silver song of a lark.

Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.

Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone."


Nu hör jag av mig igen!

Svett och phew, mycket jobb just nu så hinner knappt skriva här. Har tydligen inte riktigt förklarat vad jag jobbar med men jag jobbar på Findus i Bjuv där jag mer eller mindre packar ihop ärter, inte till mindre påsar utan till 600kgskartonger osv... Det är inte så mkt jobb e egentligen, det vill säga väldigt glassigt!

Jag orkar faktiskt inte skriva mer just nu, tyvärr. Ska upp kl 04.45 igen så ska ta mig till sängs nu. Gonatt!


Hysteri och vila

Varit ledig från jobbet nu i två dagar men i morgon (torsdag) eftermiddag går jag i gång igen och jobbar två dagar i streck sen är jag ledig lördag och söndag. Troligtvis blir det en del att göra, då vädret varit fint på sistone och förhoppningsvis får jag inte stå och somna.

I övrigt är det värsta hysterin i NHL för tillfället då alla med utgående kontrakt släpps för fri kontraktering. Om man ska förklara det enkelt. Så det är vad jag lever på för tillfället!

RSS 2.0