Förbannade jävla mygg

Varning. Jag är bitter. Jag hatar att förlora och det är det enda jag gjort i kväll. Dessutom kommer jag vakna med sjuhundrafyrtiotre myggbett i morgon bitti. Klockan 05:00. Känns skönt att en farsa som ringer och kollar så att man är vaken. Jag vaknade till och med innan min egen klocka i går, men alltid skönt att känna sig säker.

I dag gjorde jag något ovanligt. För första gången sedan handbollssäsongen tog slut så knöt jag på mig joggingskorna och gav mig ut på Grisberget (ja det heter så). Riktigt fin löparslinga. Jag hade inga som helst förväntningar och förvånades över att jag orkade cirka tre kilometer utan att stanna. Då tog jag hela 3,5 slingan (fast jag genade lite), så det blev cirka tre kilometer. Helt paff!

Men det motiverar mig till att kanske ta något varv till innan jag åker hem på torsdag kväll.

Tisdag morgon gäller PT-jobb för sista gången innan jag åker hem till Helsingborg, sedan är jag tillbaka till då sommarjobbet börjar den 14:e juni. Trivs riktigt bra på PT-redaktionen. Trevligt folk och härlig stämning. När man är webbred. får man ju dessutom sitta mittemot produktion- och nyhetschef :).

I morgon kväll ska vi ha avslutningsmiddag hos vår programkoordinator. Grymt! Också ska man hinna tvätta och städa också... MORSAN??

SEIZE THE DAY - CARPE DIEM

Det finns nog inget uttryck som är så ofta använt när man frågar efter någons motto i livet. Carpe diem. Fånga dagen. Grejen är ju bara det att det är just så man ska leva livet. Sen måste man ju jobba lite också..., vilket jag gör nu fram till 23 på SvenskaFans, i morgon (söndag och mors dag) från 8 - 16 sedan webbred. på Piteå-tidningen mån tis mellan 06-14. Mycket jobb, men f-n vad jag älskar det.

Min beryktade kamera här uppe, även kallad Partykameran, gav upp i går på Bartömningen. Får skaffa mig en ny för nu under veckan kan det bli många photo moments...



Skåne-resa inbokad

Solen är tillbaka i Piteå efter några dagars regnande. Det kändes i och för sig som det behövdes lite regn, men jag blev så fruktansvärt deprimerad efter att ha haft en så jävla superhärlig helg!

Nästa torsdag (sent på kvällen) landar jag i Ängelholm och den helgen hoppas jag kunna få träffa min systerson Loke "Kenny" Holm-Claesson. Resan tillbaka hit till Piteå går på lördagen den 12:e för den 14:e börjar sommarkneget.

Apropå kneg...

... så ska jag stiga upp klockan fem i morgon då jag är inkallad för webbredaktörsjobb på Piteå-tidningen 06-14. Nåja, det får duga. På kvällen har vi bartömning på kårhuset (brukar gå lugnt till) och på lördag samt söndag är det jobb för SvenskaFans som gäller.

Allt under kontroll som vanligt, alltså.

Spelade brännboll i tisdags. Sträckte låret och har mer träningsvärk i dag (torsdag) än i går.

Så var man morbror!!

Har länge tänkt uppdatera bloggen men väntade tills vårens stora händelse var passerad. Och då syftar jag inte på den galma hemvändarfest vi hade här i Pite under helgen, utan på att man nu äntligen blivit morbror. Loke heter han och född 100521 cirka kl 14:00!

Blev så oerhört glad när jag fick höra att det var klart, och inte minst när jag fick se bild på honom. Kan knappt hålla mig tills jag får träffa Sveriges framtida hockeyproffs! Vill ni se bild så rekommenderar jag syrrans blogg.

Wehooo! Satsar på att åka hem om cirka två veckor, troligen runt den 5-6 juni, och sedan ta mig tillbaka lördagen därefter. Till alla släkt som bjudit in mig på släktkalaset den 19:e så måste jag nog lämna återbud :/. Sjukt trist men även om det trillar in pengar så badar jag inte i dem och då blir det dyrt med flyg!



Underbara solen...

... har tittat fram i Piteå de senaste dagarna, men det ligger fortfarande lite snö här och var. Sådant som händer! Nu är det nära tills man blir morbror, spännande.


Har fått schema för sommarjobbet. Börjar den 14:e juni och slutar den 16:e aug. Mestadels kvällsjobb och det handlar om redigering samt sportjobb. Det vill säga inte skriva allmäna nyheter. Hoppade in i lördags på P-T. De fick sjukdomsfall till webben på lördag och på fredag kväll ringde de och behövde mig som inryckning kl 8:00 på lördag. Det var kul i alla fall!

NÄr jag sedan kom hem var det så underbar stämning på Ankars (studentområdet) där alla satt ute i solen och stekte. Wunderbar!

På fredag: vårsittning!
På lördag: PT-jobb på sporten.

I övrigt så pågår det ju en del  annat vilket ger mig lite jobb på SvenskaFans och så vidare...

RSS 2.0