Allting är oftast underbart...

...i Piteå, och med Rögle. Rögle har visat elitserien vad man går för. Fyra poäng på två matcher och det fullt rättvist. Var i Skellefteå, såg Rögle tappa en 3-0-ledning. Slarvigt, men ändå spelet var grymt också krossar man Färjestad hemma i nya Lindab Arena på lördagskvällen. Fantastiskt bra.
 
I kväll behöver jag ltie frisk luft och lufta tankarna så jag tog en promenad på en timme runt halva stan. Det var jäkligt skönt. Det var ju sent, inte många var ute. Träffade en man med hund som glodde på mig och jag: God kväll!

Fick ett svar som löd: "God kväll min unge herr". Blir man inte glad då? Helt underbart med trevliga personer!

Ny vecka och på torsdag blir det avfärd till Luleå för att se Luleå - Rögle. Vi blir ett gäng på tio pers som åker dit. Det ska bli kul. Antagligen slagsmål mellan mig och Johannes :).

SheLeftYou i morgon

Det såg länge ut som om det inte skulle bli någon hockey för mig i Skellefteå i morgon, men jo. En underbar Pitebo som jag hittat på nätet ger skjuts åt mig och robin, så i morgon är det hockey i Skellefteå som gäller! Underbart! :)

Annars händer det inte särskilt mycket :) Mest det. Tjo!

Kort roadtrip till Lule

Blev en ytterst kort roadtrip till Luleå i dag för att Fredrik, en av de nya journalisterna här på skolan, behövde hämta lite grejer och killen har ju inget körkort så man får väl ställa upp.

I går (onsdag) var det lillördag, och det vet ni ju vad det innebär - spontanfest!

Illa lite att bartendern känner igen en mer och mer, men det så klart. Kalles är underbart, tycker jag! :) Det avslutades med TV-spel och cola :).

Hittade dessutom lite bilder från nollningen som Lania/Simon tagit, här kommer två från spelningen:


Superref!

Så ja, då har jag avverkat en helg med både fest och en trevlig domarkurs i Umeå! Det verkar ju faktiskt vara bra domare även här uppe i Norrland, och det ska bli riktigt kul att komma i gång igen! Verkar som om det blir en del långa resor till Kiruna, Malmberget etcetera, men det blir nog bara roligt! Nåja tillbaka i Pite och på tisdag påbörajs en ny kurs, tidningsproduktion. Det blir gött!

Ha det fint, tjobahoii!

Spontanfest

Gårdagen (dvs natten till torsdagen) blev en outräknad spontanfest med bland annat besök på kalles och bad i älven... hehe. De spontana festerna är de bästa. Dock har jag lite ont i mitt knä, ännu, så jag får se om det blir något löptest på handbolldomarkursen som jag ska till på lördag - i Umeå. Blir inte mycket till fest fredag och ingenting på lördag så klart.

I dag (den 4:e september) skulle Farmor fyllt 91 år, det är fyra år sedan hon gick bort drygt. Finns ingen jag saknar så mycket som Farmor (anna)! Underbar människa med underbara åsikter och tankar som aldrig såg något mörker utan bara ljus. LJUS LJUS LJUS!

Vi hörs!

Hokki!

Snart dags att sova känner jag, ögonen är riktigt trött. Jag, Johannes och Robin var på hockey i LF Arena i kväll, Luleå - skellefteå. Det är två elitseriemotståndare till Rögle, men det var knappast elitseriekvalitet på kvällens match. Förvisso var det försäsong men allt från domarnivå till målvaktsspel var alldeles för dåligt. Skellefteå var dock det bättre laget och vann med 2-1, men de glänste knappast.  

Båda lagen måste förbättra sig mycket mer i sitt spel fram till elitseriestarten. Och förresten! Den här Marko Mäkinen som Luleå värvat. Man hade lika bra kunnat sätta in en trasdocka, för han gjorde då inte mycket nytta mer än att åka runt riktigt sakta och se stor ut. Ett glidande utedass - som Wikegård skulle sagt.

Nu blir det till att sova. Gonatt!

RSS 2.0