Late

Det blev en lång dag, varit vaken i över 18 timmar, snart dags att ge vika. Pluggade på dagen, var nere och hämtade provlinser och lämnade var dessutom på dressman där jag köpte två skjorter och en skitsnygg slips :). Hade ju presentkort och det var tag tre för två. Hade billiga byxor men det köpte jag ju senast. Köpte en silver-grå typ och en mörklila, rätt najs, eller ja jävligt najs.

Sökt flera sommarjobb, det är bara att hålla tummarna. Ska fortsätta lite på det i morgon samt plugga en del så så fort hockeyn är slut blir det till att sova. Ska döma i morgon kväll också, i Hortlax precis utanför Pite. Lillpite tar emot kalix i damtvåan.. Dömde den matchen uppe i Kalix och då var det en bra match. Vore kul om det varl iika bra igår.

På lördag dömer jag i Robertsfors och på söndag ska jag döma en träningsmatch i Öjebyn. Mycket på programmet, men det är ju bara kul. Tjo!

Tidig morgon, Kiruna nästa

Pigg å glad. Eller inte. Avresa till Kiruna om tjugo minuter. Det är väl bara jag uppe på hela Ankars, typ. Jag är nog tröttast också. Blev hyfsat sent i går (i natt) ändå, men inte så värst farligt. Nu väntar i alla fall fem timmars resa, ungefär. Känns bra. Aja.... auf wieder sehen.

Hemma från Teneriffa

Tja,

Ja, i går anlände vi till Sturupe fter en varm vecka på Teneriffa. Det kändes direkt att man var hemma. Regn, snöblask, blåsigt och kallt. Precis som förväntat. Nåja, vädret var över förväntna i Teneriffa, i Playa de Las Americas. Jag tänker inte dra hela resan ord för ord, då skulle ni redan ha tröttnat men vi hann med en del roliga grejer. Bland annat var vi på Loro Parc, en stor djurpark med massa roliga djur. Till och med pingviner som parken levererar 12 ton konstsnö dagligen till. Känn på den. Tänk om man hdae fått det här i Skåne i stället!

Samma dag var vi uppe på (El) Teide. Det är Spaniens (och så klart Teneriffas) högsta topp. Trots den stekande värmen nere vid havet var det snö längst uppe på berget. Vi kom inte ända upp dit, då måste man först åka linbana och sen ha speciellt tillstånd för att klättra uppåt, men vi kom 2,2 km över havet drygt. Det är cirka 1,6 upp till toppen därifrån. Det var grymt - riktigt grymt. Vi fick punktering på den hyrda bilen på vägen upp. En riktig luredrejarbil kändes det som, men fram kom vi - och det billigt!

TSV 1869 München, ett tyskt fotbollslag i andraligan hade uppenbarligen träningsläger i orten och jag såg de spela en match mot det lokala laget C.D. Marino. Det blev 1-0 till München men trots priset 10€ var det ingen jättebra match, men däremot väldigt kul. Jag spatserade trots allt mest runt i min fina Borussia Dortmund-tröja...

I morgon ska jag tillbaka till El Pite. Det ska bli skönt, jag saknar min dator, mitt kylskåp, min säng, min lägenhet, mina polare, mina kamrater, minna vänner, mina ovänner (om där är nån :P) och allt. Detta är sista dagen i Skewne för denna gången.

Bye Schkewniak.

Det var visst Americas...

Ja, syrran hade rätt... visste det redan tidigare i dag men orkade inte fixa till det då. Aja, ännu bättre. Vi ska till Playa badjfbdajb Americas! Lite fuller just nu, men ska sova. Bara timmar tills avgång mot Sturup.


Det ska bli så in i h-vete skönt! Bye bye Schweden säger jag samtidigt som Buffalo leder med 2-0 mot Detroit!

Snart bär det av...

Hehe, ja.... Vad ska man säga. Om Rögles bortaspel är dåligt så är väl min uppdatering av bloggen desto samma! På söndagmorgon bär det av till Teneriffa, närmare bestämt Los Gigantes om jag har rätt för mig. Aningen mindre än Las Americas men säkerligen lika mysigt. Nåväl så åker vi tidigt söndagmorgon och jag ska på 21-årsfest hos Jimmy i morgon kväll (lördag snackar vi om alltså). Det får helt enkelt inte bli för mycket alkohol.

Det blir en trevlig resa. Aja.....TJO! (eller nåt)

RSS 2.0